Inchirieri auto Otopeni

Va oferim o gama variata de masini de inchiriat la preturi avantajoase, din clasele Luxury, Cabrio, Automatic, Family, Economic, Microbuze si Autoutilitare pentru inchirieri auto Otopeni. Inchiriati masina care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Indiferent de masina aleasa, veti avea parte de serioziate si promptitudine din partea noastra. Preturile afisate includ TVA. Livrarea si preluarea sunt GRATUITE pentru inchirierea unei masini pe o perioada mai mare de 7 zile. Pentru perioade mai mari de 30 de zile, preturile sunt negociabile.

Toate masinile sunt dotate cu Aer Conditionat, CD-Player si anvelope de sezon. In plus, echipa noastra va pune la dispozitie GRATIS sistemul de navigatie, un telefon mobil cu cartela prepay si credit valabil, un scaun auto pentru copii si un carucior pentru copii.

AVANTAJELE serviciilor noastre de inchirieri auto

- livrare imediata; - posibilitatea utilizarii masinii inchiriare in afara tarii (deplasari externe); - pentru anumite clase de masini, numar nelimitat de km parcursi (cereti detalii); - masinile nu au inscriptionate insemne ale firmei/website-ului de inchirieri auto; - pentru cea de-a doua inchiriere a unei masini, clientii primesc DISCOUNT de 10%. Mai jos puteti gasi cateva informatii legate de caracteristicile si avantajele fiecarei clase de masini de inchiriat. star-300x85

Aeroportul International Henri Coanda - Otopeni

Informatii aditionale - inchirieri auto Aeroport Bucuresti Otopeni Aeroportul International Henri Coanda este cel mai aglomerat aeroport international din România, situat in limitele orasului Otopeni. Unul din cele doua aeroporturi care deservesc capitala tarii, celalalt fiind Baneasa, a fost numit astfel dupa pionierul zborului Henri Coanda cel care a descoperit ceea ce azi se numeste efectului Coanda: devierea jeturilor de fluid in apropierea suprafetelor curbe. Aeroportul International Henri Coanda serveste ca sediu pentru TAROM, compania aeriana nationala a tarii. De asemenea, serveste ca baza de operatiuni pentru charter sau companiile aeriene low-cost: Air Bucharest, Blue Air si Wizz Air. Unul din aeroporturile militare din Romania, in timpul al doilea razboi mondial, a fost folosit ca o baza aeriana de Fortele aeriene germane. Incepând cu 1992, a fost conceput un plan de program de dezvoltare in mai multe etape, un plan care este inca in intreprindere la finatitatea caruia Terminalul va avea o capacitate de procesare de 4.500 de pasageri pe oras si capacitatea aeroportului este de asteptat sa ridice la un total de 6 milioane de pasageri anual pe ambele rute interne si internationale.

INCHIRIERI AUTO CLASA LUXURY

Relaxati-va pe drum cu o masina SUV inchiriata, din clasa Luxury. Tractiunea intergala, interiorul din piele si sistemul de navigatie sunt cateva din elementele de confort care merita toti banii. In plus, aveti parte de eleganta si rafinament, oriunde calatoriti.

INCHIRIERI AUTO CLASA AUTOMATIC

Inchiriaza o masina automata si te vei bucura de adevarata placere de a conduce. Este ideala pentru drumurile mai putin cunoscute si pentru aglomeratia de zi cu zi din marile orase. Un autoturism automat usureaza conducerea pentru cei ce au folosit sistemul de conducere pe partea dreapta. O masina dotata cu pilot automat si cutie automata este perfecta pentru o vacanta de vis.

INCHIRIERI AUTO CLASA CABRIO

Vrei sa simti vantul in parul tau atunci cand conduci? Inchiriaza o masina decapotabila. Masina Cabrio este sinonima cu stil si fler si nimic nu se compara cu experienta de a conduce in aer liber.

INCHIRIERI AUTO CLASA FAMILY

Inchiriaza o masina din clasa Family si te vei bucura din plin de spatiul generos pentru pasageri si pentru bagaje. Este ideala pentru drumuri lungi, in special pentru familii sau grupuri de prieteni. Intrebati specialistii nostri pentru a alege cea mai potrivita masina de inchiriat, corespunzatoare nevoilor dumneavoastra.

INCHIRIERI AUTO CLASA ECONOMY

Inchiriaza o masina din clasa mica, ideala pentru orasele cu trafic aglomerat si locuri de parcare inguste. Avantajele inchirierii unui autoturism din clasa economic sunt: pretul de inchiriere mai mic decat cel al automobilelor din alte clase si, bineinteles, consumul redus de carburant. Se recomanda celor care au nevoie de o masina pe termen lung, inchirierile auto din clasa Economy fiind cele mai ieftine din oferta noastra.

INCHIRIERI AUTO CLASA MICROBUZE SI AUTOUTILITARE

Va punem la dispozitie microbuze de inchiriat atat pentru transport personae, cat si pentru transport marfa. Planificati o activitate in echipa sau aveti o familie mare? Solutia este inchirierea unui Van (microbuz) de 9 locuri. Va veti bucura de spatiu generos pentru pasageri si pentru bagaje. Pretul final de calatorie al unui grup mai mare de persoane este extrem de avantajos. Daca aveti nevoie de o masina incapatoare pentru transport de marfuri, va punem la dispozitie dubele Fiat Ducato Maxi la tarife avantajoase.